De penselen, kwasten, verf, schorten en schildersezels staan klaar voor de creatieve bezoekers van de Grebbelinie. Het fort telt vele ‘schildergenieke’ thema’s van wallen en grachten tot houten soldaten, bunkers en loopgraven. Huur al het benodigde materiaal bij de balie voor een tientje, zoek een rustige leuke stek, leef je uit en kom tegelijk tot rust. Terwijl het werkstuk staat te drogen in het bezoekerscentrum, kan de middag gezellig worden afgesloten op het terras of in restaurant Grebbelounge. Leuk met kinderen (slechts € 5,-) of met vrienden/vriendinnen. Wordt regen, harde wind of kou voorspeld? Reserveer dan tijdig een plaats binnen, dan zetten we de tafels klaar.

  • Materiaal voor 20 personen aanwezig.
    Binnen is ruimte voor maximaal 12 personen. (minimum aantal voor binnen: 6 personen)
  • De kosten voor het gebruik van de binnenruimte voor het schilderen betreffen € 45,-
  • Schildert u buiten? Dan is een mailtje of telefoontje vooraf handig, dan leggen we alles vast klaar bij de balie.
  • Wilt u vanwege de (verwachte) weersomstandigheden graag binnen schilderen? Dat kan gedurende de openingstijden van het centrum in de maanden oktober t/m maart, graag vooraf reserveren.
  • Als u gereserveerd heeft staat alles op de afgesproken tijd voor u klaar. Voor het schilderen geldt: € 10,- (volwassenen) en € 5,- (voor kinderen t/m 12 jaar)