Schrijf u in als donateur van het Grebbelinie Bezoekerscentrum en draag bij aan behoud en beheer van het Fort aan de Buursteeg.

In het Grebbelinie Bezoekerscentrum verzamelen we de verhalen van 200 jaar geschiedenis en geven die door. Wekelijks bezoeken familieleden van militairen uit 1940 ons centrum en verrijken de expositie en onze kennis met hun verhalen, dagboeken, foto’s en voorwerpen. U kunt ons helpen door donateur te worden van de Stichting Grebbelinie Bezoekerscentrum door minimaal € 15,00 over te maken op NL 72 RABO 0359 6551 65 t.n.v. Stichting Grebbelinie Bezoekerscentrum.

Donateurs van het bezoekerscentrum hebben het hele jaar gratis toegang tot de expositie en krijgen bij een bezoek het unieke Grebbelinie-paspoort en een stripboek over de houten soldaten rond het gebouw. Desgewenst sturen we u maximaal viermaal per jaar een nieuwsbrief en nodigen we u uit voor wandelingen, een nieuwe wisselexpositie of een lezing. In het tekstvak kan u aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen en u kan vragen/opmerkingen plaatsen.

Inschrijven als donateur