Een tocht met gids over het fort maakt uw bezoek compleet. Elke eerste zondag van de maand organiseren we een open rondleiding onder leiding van een gids om 14:00 uur, zie ook de activiteitenkalender. Prijs: € 5,00 p.p.
U kunt ook een rondleiding boeken op een zelfgekozen dag voor een besloten groep. Een gids van het bezoekerscentrum neemt uw gezelschap mee over de aarden wallen van het fort voor een wandeling van 30, 45 of 60 minuten.

Rondleiding 30 minuten: wandeling met gids over het noordelijk deel van het fort over aarden wallen en langs het binnenterrein, grachten, een onderkomen voor pantserafweergeschut en restanten van betonnen kazematten. Prijs: € 55,- per groep van 4-19 personen. (grotere groepen kunnen in overleg ook, kosten in dat geval € 3,- p.p.)

Rondleiding 45 minuten: wandeling met gids over het zuidelijk deel van het fort langs een gereconstrueerde loopgraaf, een intacte Nederlandse kazemat, een Duitse bunker en diverse andere bezienswaardigheden. Prijs: € 65,- per groep van 4-19 personen. (grotere groepen kunnen in overleg ook, kosten in dat geval € 4,- p.p.)

Rondleiding 60 minuten: wandeling met gids over het gehele fort waarbij de Nederlandse kazematten, loopgraafreconstructies en een Duitse bunker worden bezocht. Prijs: € 75,- per groep van 4-19 personen. (grotere groepen kunnen in overleg ook, kosten in dat geval € 5,- p.p.)
Wie de rondleiding combineert met de expositie krijgt een euro korting per persoon. U kan desgewenst bij uw reservering aangeven of u vooraf of achteraf ook de expositie wil bezoeken. Ook kan u eventuele vragen stellen.

De rondleidingen starten bij de balie van het bezoekerscentrum.