Het Grebbelinie Bezoekerscentrum vormt een ‘VVV-functie’ voor de Grebbelinie. Vele gratis folders en flyers bieden informatie over mooie dagjes uit in de dorpen en steden langs de linie, met overnachtingsmogelijkheden, musea en stadswandelingen.

Speciale aandacht gaat uit naar alle (andere) centra waar het Grebbelinie-verhaal wordt verteld. Zo fungeert het bezoekerscentrum als startpunt om de gehele linie te verkennen en meer linies te bezoeken.

Om buitenlandse bezoekers van dienst te zijn liggen er folders in het Frans, Duits en Engels over het Fort aan de Buursteeg, door medewerking van de Stichting Grebbelinie. Het centrum werkt tevens samen met het RBT Heuvelrug en Vallei dat ook diverse folders heeft laten maken in diverse talen. Andere partners zijn de SRVV uit Ede en de Stichting Liniebreed Ondernemen.

Werkt u in/voor een culturele instelling of historische vereniging met een link naar (militair) erfgoed en wilt u folders/flyers uitwisselen met het Grebbelinie bezoekerscentrum? Stuur een bericht via het contactformulier!